ניתוח טבעת- בינתיים לא עובד

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/04/2010 | 22:39 | מאת: קצת מתוסכלת

שלום, אני כחודשיים לאחר ניתוח טבעת. היום סגרו לי ל6 - זו סגירה שנייה. למרות שרוב הארוחות שלי מתחילות בהקאה של הביסים הראשונים, אני מצליחה אח"כ לאכול כמעט הכל וגם כמויות גדולות. תחושת הרעב כשהייתה לפני הניתוח. לצערי לא השלתי ולו ק"ג ממשקלי. מה לא בסדר אצלי? (אני כל הזמן קוראת על זה שבחודשים הראשונים יורדים הכי הרבה). אני ממש חוששת שעשיתי טעות וכל הסבל הזה מאז הניתוח הוא לחינם. תודה

22/04/2010 | 10:52 | מאת: אני רק עליתי

אני אחרי 6 שנים מהניתוח - בהתחלה ירדתי לאט לאט 10 קילו ואחכ עליתי 20. מרוב הקאות אכלתי המון מתוק כדי להחזיר את האנרגיה. היום אני 25 קילו פחות כי עברתי לשיטת RAW FOOD שבה שותים שייקים של ירקות ירוקים. לא ממליצה לאף אחד את הניתוח הזה - עשה לי אולקוס והמון צרות ונשארתי שמנה

שלום רב, ראשית הטעות היא כנראה בבחירת הניתוח. שנית את כנראה לא מקשיבה לגוף שלך. אם את מרגישה הקאות אחרי הביסים הראשונים את צריכה להפסיק לאכול ולא להמשיך. אני חושב שאת צריכה בדחיפות ייעוץ של דיאטנית ועובדת סוציאלית או פסיכולוגית שעוסקות בתחום. עדיין לא מאוחר מידי ואפשר לנסות להפיק תועלת מהניתוח. התאבון לא אמור להשתנות אחרי ניתוח טבעת רק היכולת לאכול. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר