ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/04/2010 | 18:56 | מאת: סמדר

שלום ד"ר גרון. נותחתי לפני ארבעה חודשים ואני יורדת בקצב מדהים, ומרגישה נפלא. שאלתי היא האם קיבה מתרחבת במשך הזמן? לאחר השרוול או שהניתוח הינו "בלתי הפיך" אודה לתשובתך תודה

שלום רב, הניתוח נחשב כלא הפיך מאחר ואי אפשר להחזיר את חלק הקיבה שנכרת. אבל עדיין תיתכן הרחבה קלה של הקיבה עם הזמן. לכן חשוב מאוד להעזר בדיאטנית ועובדת סוציאלית/פסיכולוג כדי ללמוד לשנות את אורח החיים וללמוד לאכול נכון כדי לשמור על תוצאות הניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר