החתך של הניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/04/2010 | 18:33 | מאת: אביטל

אני בתהליכים של בדיקות לקראת הכנה לביצוע ניתוח שרוול. יש לי מספר שאלות לגבי הניתוח עצמו : א. איזה גודל חתך בבטן מבצעים בניתוח שרוול ? ב. באיזה אזור בבטן(חיצוני) מבצעים את החתך של הניתוח ובאיזה אורך? ג. אחרי כמה זמן חוזרים לפעילות נורמלית לאחר ניתוח זה ? ד.האם אתה מקבל באזור המרכז באופן פרטי?אני מבוטחת דרך קופת חולים מכבי .

שלום רב, בניתוח שרוול אין חתך אחד אלא מספר חתכים קטנים בגודל כ 0.5-1 ס"מ, החתכים באזור הטבור ובטן עליונה. אחרי הניתוח אני ממליץ שבועיים מנוחה למרות שיש כאלה שחוזרים לפעילות מוקדם יותר. אני מקבל מבוטחי מכבי באסותא חיפה ומנתח שם.המקום נח ונגיש (יש תחנת רכבת בקניון עצמו). אם את מעונינת ניתן לקבוע תור ב 04-8810663/4 בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר