תגובה לשיר (ניתוח שרוול - התלבטויות)

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/04/2010 | 18:18 | מאת: דנה

היי שיר, קראתי את ההתלבטויות שלך לגבי הניתוח, אז כך, אני ארבעה חוד' אחרי ניתוח שרוול מינוס 38 ק"ג (וממשיכה להשיל). אין לך מושג איזה שינוי אדיר ורק לטובה! הניתוח הינו כלי עזר לשינוי אורח חיים. לגבי הקאות אם תצמדי לתפריט דיאטנית ותאכלי כמויות קטנות ודגש על לעיסה טובה את לא תקאי!!! "להאבק" בסוכרים ופחממות- תחושת שובע תדחיק לך את התאווה, אך תמיד עדיף להימנע. לגבי "אין טעם" זה כ"כ לא נכון. אני מאחלת לך שתעשי את השיקול הנכון וכן תעברי בשלום את הניתוח ותראי כמה איכות חייך תשתנה לטובה. בהצלחה!!!

שלום רב כל הכבוד, תמשיכי לרדת ולהצליח!!! בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר