ניתוח שרוול - התלבטויות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/04/2010 | 15:07 | מאת: שיר

שלום דר', אני מועמדת לניתוח שרוול ויש לי הרבה התלבטויות, גם מבחינת השינוי המשמעותי בחיים וגם מבחינת התוצאות. אני קוראת כאן בפורום על הקאות וזה די מפחיד אותי כיוון שאינני מקיאה בד"כ.האם זו תופעה שגרתית? כמו כן אני נמצאת באי ודאות לגבי המצב לאחר הניתוח. הבנתי שמעבר לכמויות הקטנות שניתן לאכול יש גם שינוי בטעם. שמתי לב שאני אוכלת הרבה פחמימות וסוכרים. האם לאחר הניתוח יש שינוי מבחינה זו או שאצטרך להמשיך להאבק (ולא להצליח), כמו עד עתה? האם אפשר לדעת מראש.

שלום רב, כל ההתלבטויות שלך מוצדקות וטבעיות. אנא ראי את התשובה של דנה מעלייך. הקאות יכולות לקרות בימים והשבועות הראשונים אחרי הניתוח. רוב המנותחים אינם מקיאים. אחרי הניתוח התאבון יורד והאוכל פחות במרכז החיים. אוכלים כמויות קטנות ואפשר לאכול כמעט הכל ומעט. חשוב מאוד ללעוס הרבה ולאט. גם אחרי הניתוח צריך להמשיך ולהאבק אבל את מקבלת כלי עזר מנצח במאבק שעוזר לך מאוד בהתמודדות. ממליץ לך לקרוא באתר שלי www/dr-geron.com את מה שכתבה הדיאטנית נעמה כפרי בנושא. אי אפשר לדעת מראש, את מכירה את עצמך יותר טוב מכל אחד אחר. אם את מאמינה בכוחות שלך אז את תצליחי ותהני מהניתוח כמו כ 90% מהמנותחים. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר