ביקורת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/04/2010 | 12:07 | מאת: עופרה

ד"ר גירון היקר שלום רב ביום רביעי הקרוב אני אמורה להגיע לביקורת להוריד את התפרים לא מצויין במכתב השחרור שעת הגעה , אני שואלת מתי הכי נוח שאגיע אליך ? בנוסף אני חייבת לציין שאני לא בטוחה שהבעיה ניפתרה לגמרי אני עדיין מקיאה אומנם לא כמו במצב הקודם אך עדיין . אני לא ממש מצליחה לאכול והבחילות לא פוסקות . כבר ממש מיואשת מקווה שיסתדר

שלום רב, אני חושב שבסביבות 11 זה בסדר. על השאר נדבר כשתגיעי. בברכה דר' נסים גרון

12/04/2010 | 21:47 | מאת: אלי

למה לא להשיב לה באתר?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר