תודה רבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/04/2010 | 12:23 | מאת: קרן אזולאי

לרופא הטוב ביותר , נותחתי על ידיך לפני בדיוק 3 חודשים מרגישה מעולה כיום אני פחות 26 קילו יודעת שזה איטי אך מרגישה מעולה עם עצמי גורפת מחמאות מכל מקום והכי חשוב עברתי את תחג הפסח בשלום { עם כל האוכל שזרם בביתי} השבוע נרשמתי לחוג פילאטיס בנוסף להליכה של כל ערב אני ממש גאה בעצמי על מה שהצלחתי לעבור למרות שזה רק ההתחלה . זה הזמן להודות לך על כך ששינית לי את החיים מקצה לקצה . ויש לי שאלה לגבי בליעת כדורים נגד כאבים האם בשלב זה אפשר?

שלום רב, אני שמח לשמוע שאת מרגישה טוב ומרוצה. המשיכי ככה. אפשר לבלוע כדורים אם הם לא גדולים מידי ואם הם גדולים אפשר לשבור אותם. בעקרון אם משהו עובר אז זה בסדר. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר