שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/04/2010 | 21:40 | מאת: br

אני מנותחת קיבה בטבעת. לפני יומיים נתקע לי בשר וכל היום הקאתי. מאז אני חשה התכווצויות מאד כואבות שמתחילות בגרון ונמשכות עד לקיבה למשך מספר שניות. בכל פעם שאני אוכלת משהו או שותה. כמו מה זה נראה? הניתוח נעשה לפני שלוש שנים. תודה על תשובה מהירה.

שלום רב, מתנצל שהתשובה לא היתה מהירה מספיק. הדבר נשמע כמו אכילה מהירה מידי ולעיסה לא מספיקה וחתיכה של בשר שאולי תקועה בוושט. אם זה לא עבר צריך לשקול פניה למיון לגסטרוסקופיה או צילום קיבה דחוף. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר