ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/04/2010 | 21:49 | מאת: דנה

ראשית ערב טוב וחג שמח. נותחתי על ידך לפני כ- ארבעה חודשים בבי"ח פוריה, מרגישה מצויין פחות 37.5 ק"ג, מלתחה חדשה, והמון מחמאות. כרגע אני מקבלת כדורים אשר מכילים סטרואידים (טלפסט 180 מ"ג) וכן משחה שנקראת אולטראלין בעקבות אלרגיה שפיתחתי בזרועות , אני מרגישה תחושת רעב לאחרונה מה שלא היה לפני נטילת הכדורים (שוקלת להפסיקם.., לא רוצה להרוס חלילה תוצאות מדהימות), שיפור ניכר יש אך חייבת לסיים את הטיפול מה לעשות?? אודה לתשובתך,

שלום רב, חג שמח, אני שמח על התוצאות הטובות. סטרואידים בהחלט יכולים להגביר תאבון. את צריכה לשאול את הרופא שנתן לך את הטיפול לגבי אפשרות של טיפול חילופי אם קיים. במקביל כדאי להעזר בדיאטנית והגביר פעילות גופנית כדי לעבור את התקופה הקשה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר