נתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/04/2010 | 05:10 | מאת: בקה

אני בת 62 גובה 165 משקל 95 ק' כל חיי הייתי במשקל יתר לפני כ14 שנה התחלתי מאוד לשמור וגם התעמלתי' קצת מעבר למה שכנראה גופי יכול היה לעמוד בו. היום אני אחרי קיבוע 4 חוליןת גב תחתון החלפת ברl והתקף לב שני שסתומים אני משתדלת עדייין להתעמל ולשמור על האוכל אבל זה לא קרוב ללהתעמלות שעשיתי קודם ולכן שמנתי חזרה כ10 ק' וברור שגם השרירים מתחילים להיות שוב רכים יותר אני רוצה לדעת אני יכולה לעבור נתוח כל שהו להרזיה ואם כן איזה נתוח תודה בקה

שלום רב, את נמצאת מבחינת המשקל והגובה בגבול של הקריטריונים, בגלל מחלת הלב שלך אני מאמין שיש סיכוי שיאושר לך ניתוח. כדי להמליץ על סוג ניתוח צריך להכיר אותך מעט יותר מבחינת הרגלי האכילה וקיום בעיות אחרות כמו רפלוקס וכו', באופן כללי אני חושב ששרוול קיבה יתאים לך. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר