3 חודשים אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/03/2010 | 07:15 | מאת: קרן אזולאי

שלום ד"ר, אני נותחתי אצלך לפני 3 חודשים ההרגשה נפלאה איכות החיים שלי השתנתה לגמריי עד כה ירדתי 21 קילו אנשים ואני מרגישה נפלא. יש לי שתי שאלות, הראשונה קשורה לחג האם מותר לשתות יין (אדום אולבן יבש)? והשאלה השנייה הבנתי שישנם מזונות שאסור לאכול לעולם והייתי רוצה לדעת מאיפה אני יכולה להשיג את הרשימה של מזונות אלו הדיטיקנית שמלווה אותי ידעה להצביע לי על כמה אך לא על הכל. וזה הזמן לאחל לך חג שמח , ותודה על השינוי בחיי

שלום רב וחג שמח אני שמח שאת מרגישה טוב ומאחל לך המשך בריאות טובה. מותר לשתות יין בכמות קטנה. צריך לקחת בחשבון שהוא משפיע יותר מהרגיל ושהוא מכיל קלוריות, אז רק במידה. ניתן למצוא באתר שלי פרטים של הדיאטנית הקלינית נעמה כפרי שעובדת איתי. אני בטוח שהיא תוכל לעזור לך בנושא המזונות שאסור לאכול. www.dr-geron.com בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר