שישה שבועות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/03/2010 | 10:46 | מאת: עופרה

ד"ר ניסים גירון היקר ! אני כבר שישה שבועות לאחר הניתוח , אומנם ההקאות פחתו אך עדיין ממשיכה להרגיש בחילות והקאות (בין 3-4 פעמים ביום) אני לוקחת פרמין וגם לנטון זה לא ממש עוזר לי אני לא מצליחה לאכול כל כך אני אוכלת מאוד מעט. בזמן האוכל ולאחר האוכל יש לי כאבים באזור הוושת אך הכאב חולף לאחר מספר דקות . שאלתי היא מה אני עושה ? איך פותרים את בעיית ההקאות ? אני כבר ממש מיואשת ומודאגת ממה שקורה לי

24/03/2010 | 10:37 | מאת: ממן זהבית

אני חודש אחרי וגם אני אוכלת מאד מעט וגם לי יש כאב בושט לאחר אוכל והרבה בחילות, שמתי לב שהכל קורה לי כי אני אוכלת מהר מדי עם ביסים יחסית גדולים אז תשימי לב, כל ארוחה אמורה לקחת בסביבות ה-20 דקות. בד"כ שמקיאים זה או שאכלנו מהר מדי או יותר מדי. מקוה שעזרתי. זהבית

24/03/2010 | 14:02 | מאת: עופרה

אני מאוד מודה לך על עזרתך ושמחה שאת מחלימה יפה . אך לדעתי המצב שלי שונה קצת , בזמן שאני אוכלת ומאוד לאט ועם כמות מאוד קטנה כמעט חצי כפית אני מרגישה את הכאב אבל הכי מפריע לי זה ההקאות המרובות אני לא מפסיקה להקיא ואני באפיסת כוחות מוחלט . דרך אגב גם הירידה שלי יפה אבל אני לא אוכלת נכון בכלל כי אני לא מסוגלת אני מקיאה אחרי 3 כפיות מעדן למשל וזה כבר מדאיג

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר