תופעות לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/03/2010 | 19:36 | מאת: עופרה

ד"ר ניסים גירון היקר שלום רב ! ראשית אני רוצה להודות לך ולכל הצוות על הטיפול המסור יישר כח . חזרתי הבייתה הרגשה מצויינת , אבל אני עדיין מקיאה ללא הפסקה כל מה שאני רק אוכלת ושותה . לפעמים אני מחזיקה בין שעה לשעתיים אחרי האוכל ושוב מקיאה אני מרגישה שכבר אין לי כוחות אני לא יודעת מה לעשות אני משתדלת להכניס נוזלים ככל שאפשר אבל אני ממשיכה להקיא מה עושים כדי לעצור את זה ?

שלום עופרה לא ברור לי למה את ממשיכה להקיא. באשפוז ההקאות פסקו והצילום היה תקין.אפשר לנסות לקחת פרמין. אני חושש שאם תמשיכי להקיא תכנסי לחוסרים. אם את לא מסוגלת לשתות בלי להקיא עלייך לחזור לאישפוז להמשך בירור ובדיקות. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר