ניתוח טבעת שעברתי בינואר 2010

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/03/2010 | 15:05 | מאת: עידית

עברתי ניתוח בינואר 2010 ורזיתי 5 ק"ג בשבוע הראשון כי צרכתי רק נוזלי, אחרי חודש סגרתי את הטבעת ל- 4 וחצי ולא רזיתי, לפני שבועיים סגרתי לשש וחצי ורזיתי רק קילו. אני כבר חודשיים אחרי הניתוח ורזיתי רק 6 סך הכל האם זה נורמלי? אנשים שסגורים רק ל- 4 וחצי מרזים עשר ועשרים ק"ג, זה אומר שזה לא הצליח? לא מתאים לי? או שפשוט צריך עוד סגירות?

שלום רב, לא צריך להתייאש כל כך מהר. לפעמים יש צורך במספר סגירות כדי להגיע למצב הרצוי. עלייך לפנות שוב לביקורת לכירורג המנתח. כמובן שהוספת פעילות גופנית עוזרת מאוד וייעוץ של דיאטנית. חשוב מאוד להמנע לחלוטין ממותיקים וסוכר בכל צורה שהיא ובכל כמות אם את רוצה להצליח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר