חצי שנה לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/03/2010 | 12:11 | מאת: מירב

שלום, אני חצי שנה אחרי ניתוח שרוול וירדתי רק 26ק"ג וכיום אני מתחילה להרגיש שהקיבה יכולה להכיל יותר ממה שיכלה קודם. האם יש סיכוי שהשרוול התרחב? ולמה הירידה אצלי איטית יחסית לחבריי שעברו בהפרש של חודש ממני וירדו בין 35-40ק"ג תודה

10/03/2010 | 19:50 | מאת: דר' נסים גרון

שלום רב, המספר המדויק של הק"ג שירדת אינו חשוב. חשוב שירדת ושאת ממשיכה לרדת. אין צורך לפזול לצדדים ולראות כמה ירדה החברה. את לא בתחרות. אחרי הניתוח יש בצקת ונפיחות וקשה בהתחלה לשתות ולאכול. לאט לאט הקיבה מחלימה ואז מרגישים שאפשר לאכול מעט יותר. צריך לנצל זאת לאכילה של מזון בריא כמו ירקות. אם רוצים לשפר את הירידה יש להוסיף פעילות גופנית. רצוי להיות במעקב קבוע של דיאטנית. בברכה דר' נסים גרון

11/03/2010 | 12:58 | מאת: יפית

מירב שלום, אשמח לקבל ממך פרטים באמצעות המייל שלי [email protected] על הניתוח אני מעוניינת לעשות אותו. בברכה, יפית

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר