ניתוח טבעת ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/08/2007 | 21:45 | מאת: ליאת

לאחרונה התחלתי בבדיקות לקראת ניתוח טבעת ובבדיקות הדם נתגלה כי אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס. יש לציין כי לפני כ- 4 שנים עברתי בדיקות דם ללא ממצאים חריגים וגם אז הייתי שמנה. שאלתי היא האם בעיית בלוטת התריס תשפיע על החלטת הכירורג לבצע את הניתוח. האם זו עילה לבטל אותו או שאני יכולה להמשיך בבדיקות כרגיל ולעבור את הניתוח, כמובן תוך כדי טיפול בבעיה.

שלום ליאת, רצוי לפתור את הבעייה של תת פעילות בלוטת התריס לפני הניתוח. תלוי גם כמה היית שמנה לפני שהתגלתה הבעייה. יש לפנות עם תוצאות הבדיקה לאנדוקרינולוג/ית שזה הרופא שעוסק בתחום ההורמונלי לצורך חוות דעת לפני הניתוח. יתכן שאיזון הורמונלי יסייע לך בירידה במשקל אבל אני מסופק אם הוא ימנע את הצורך בניתוח. אולי ידחה אותו קצת. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר