התייעצות לגבי ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/03/2010 | 12:18 | מאת: קרן

שלום, אני רוצה לברר לגבי ניתוח, לא סגורה לגמרי על סוג, אני שוקלת 86 גובה 1.55 אחרי עליות וירידות רבות במשקל, במשפחה ל2 ההורים סכרת, יל"ד ומחלת לב. אני בריאה (עדיין). גרה בצפון בקופ"ח מאוחדת. למי אוכל לפנות ליעוץ? איזה סוג ניתוח עדיף? מה הפרוצדורה שעלי לבצע כדי להגיע לרופאים טובים באיזור? מה הקריטריונים לניתוח כזה???? עזרה.... תודה.

שלום רב, ראיתי גם את פנייתך באתר. ה BMI שלך 36 לפי הקריטריונים של משרד הבריאות אינך עומדת בקריטריונים לניתוח ואני חושש שלא יאשרו לך אותו. אם את עושה את הניתוח דרך קופת החולים שלך עלייך לפנות לכירורג של הקופה, לשמוע הסברים לגבי סוגי הניתוחים ולבקש הפנייה לניתוח ולבדוק אם מאשרים לך אותו. יש הרבה כירורגים טובים בצפון שעוסקים בתחום. צריך לבדוק מי מהם עובד עם מאוחדת. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר