דיאטאנית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/02/2010 | 16:30 | מאת: קרן אזולאי

שלום לך, אני כמעט חודשיים לאחר ניתוח שרוול. אורח החיים הפך להיות חלק מחיי ללא צוך לנשנושים ולאכול לא רצוי לגופי עד היום ירדתי 19 קילו ודי מרוצה כמובן שהתחלתי ללכת כ45 דקות כל יום. הבעיה היא שי מעקב לתור לדיאטנית הפנו אותי לדיאטן שנפגשתי איתו והוא לאא נראה כאחד שמבין בכלל במטופלים לקיצור קיבה ומיד פניתי לרופא משפחה והוא הפנה אותי לדיאטנית אחרת שהיא יותר מתמצאת בתחום אך התור שנקבע לי הוא לעוד כחודש ואני לא יודעת מה אני יכולה להוסיף לתזונה הנוכחית .

27/02/2010 | 17:40 | מאת: יונית

שלום קרן! אני הייתי בדיוק במצב שלך לפני כמה חודשים - ללא כתובת זמינה - ואז לאחר שייעצו לי גם כן, טילפנתי למרפאת התזונה של ד"ר דין קרן בבית חולים בני-ציון (בלי שעברתי ניתוח שם) והוא היה סבלני ועזר לי מאד. תנסי את מזלך 04-8359941 ותשאירי לו הודעה - הוא חוזר לכולם. יונית

שלום רב, אפשר לנסות אצל נעמה כפרי בלין, דיאטנית שמתמחה במנותחים להרזייה. בברכה דר' נסים גרון

28/02/2010 | 20:17 | מאת: שמרית

אני הייתי אצל נעמה - אין לה מושג בתחום! היא לא עזרה לי בכלל ולא היה בכלל סבלנות - חבל!

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר