סרטן הלבלב

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

16/04/2007 | 22:13 | מאת: גאולה הולנדר

אבי בן 51 חלה בסרטן הלבלב, עקב חומרת מצבו אין מקום שבו אנחנו לא מנסים את קצה התקווה בכדי לראות האם ניתן לסייע לו. קראתי על מחקר שנעשה אודות סרטן הלבלב- (אודה לכם על כל תגובה ועל דרכים להתמודד ולהילחם בכל מחיר במחלה גם אם רק בכדי להאריך את חייו במעט) שנתינת תרופה בשם CROMYLON שהיא לטיפול אסתמטי בד"כ מביאה להגברת האפקט של הכימוטרפיה. אשמח לקבל כל תגובה שהיא. גם אודות טיפולים חדישים או מחקרים חדישים.

לגבי מחקרים חדשים עליכם לחפש בבתי חולים כמו SLOAN KETERING בניו יורק או M.D.ANDERSON ביוסטון, מכל מקום בארץ אין תרופות ראויות .

04/05/2007 | 17:59 | מאת: איל

אבי בן 62 ואובחן השבוע עם גידול בלבלב וגרורות בכבד האם יש תרופה אשר יכולה לעזור

16/10/2013 | 15:29 | מאת: גאולה

לא ייאמן, יותר משש שנים אחרי, שבוע לאחר כציבת ההודעה הקודמת אבי נפטר ... סרטן הלבלב - ארור שכמותך!!!!

מנהל פורום סרטן הכבד