ערכי ggt

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

14/04/2007 | 19:11 | מאת: ronit

יש לי ערכי ggt 68 אני מטופלת בסטרואידים עקב אסטמה מזה 33 שנה האם יש קשר בנוסף יש לי עודף משקל 30 ק"ג מה פרוש המימצא האם זה כבד שומני ומה עושים

הממצאים אינם קשורים אצלך למחלת סרטן . קשורים אצלך למחלה הבסיסית קרוב לוודאי

לגבי כבד שומני ערכים אילו אינם נותנים תשובה יש לבצע הדמיה כמו אולטראסאונד. בדכ השמנת יתר גורמת לכבד שומני ולעיתים להפרעה קלה באנזימים . אנא תשאלי את הרופא משפחה שלך לגבי הטיפול באסטמה

מנהל פורום סרטן הכבד