פיענוח אולטרסאונד בטן

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

27/12/2013 | 09:21 | מאת: דרור

שלום,עשיתי אולטרסאונד בטן: כבד בגודל תקין , באונה ימנית של כבד צמוד לCBD הודגם ממצא אקוגני ,לובולרי בגודל 20*19 מ"מ, ממצא היכול להתאים להמנגיומה . כיס מרה ללא אבנים. דרכי מרה בקוטר תקין. לבלב ברוחב תקין . טחול הומוגני בגודל תקין. שתי הכליות הודגמו בגודל תקין. הודגמה הרחבה קלה דו צדדית של אגן כליה, בולטת יותר בשמאל . לא הודגמו אבנים. רטרופריטנאום, לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות. מה כל זה אומר?עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות.. אשמח לתגובה.דרור

לפי מה ששלחת עליך להיוועץ בכירורג , קרוב לודאי שיבקש עוד בדיקות

זה גם אומר המצב הנוכחי אפשר להיות רגוע רק דירת כירורג

מנהל פורום סרטן הכבד