אופיצית ההשתלה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

27/02/2013 | 13:26 | מאת: יאיר

שלום, אימי אובחנה עם גידול במעי שהתפשט לשתי אונות הכבד (לא נתיח). שלושת הקווים הראשונים (פולפוקס, פולפורי והקו הביולוגי) הפסיקו להשפיע. מכיוון שהגידול ממוקד רק בכבד, הרופא המליץ על סירטקס. רציתי לשאול: 1. האם ישנה אופציה להשתלה בחו"ל (אפילו פרטית) ומה הסיכויים והסיכונים בכך? 2. ככל שקיימת אופציה כאמור, האם היא עדיפה על הטיפול בסירטקס? 3. נכון להיום, עקב סיכסוך בין ביתי החולים ומשרד הבריאות, לא ניתן לקבל את טיפול הסירטקס שלא באופן פרטי, למרות שהתרופה נמצאת בסל. האם יש איזה פיתרון? תודה מראש, יאיר

אין אופציה להשתלת כבד במקרה זה.לאחר מיצוי מס של 3 קוי טיפול האופציה של סירטקס היא טובה וראויה .לגבי הסל פנה לקופה שלך ולמשרד הבריאות

מנהל פורום סרטן הכבד