תשובת CT

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

29/03/2007 | 17:16 | מאת: טלי

שלום, אמי חלתה בסרטן צוואר הרחם ממנו החלימה לאחר טיפולים כימותרפיים. לאחר מכן גילו לה גרורה בריאה. בהתחלה חשבה הרופאה שמדובר בדלקת מאחר ואמי חלתה בשלבקת חוגרת וכן עברה ניתוח אפנדיציט, לאחר מתן אנטיביוטיקה במשך 10 ימים עברה אמי שוב בדיקה והתברר שהגרורה גדלה הוחלט לתת טיפול כימותרפי. אמי עברה CT והתשובה:" ההליכים הריאתיים אשר הודגמו בבדיקה קודמת אינם נראים כעת קיים רק פס פיברוטי זעיר בסיגמנט אפיקלי של LLL קרוב לוודאי כי הממצאים היו על רקע דלקתי פרט לכך ללא עדות לתהליך שאתי ללא שינוי מבדיקה קודמת. תוכל להסביר לי את תוצאות הבדיקה תודה

ראשית חג שמח ,שנית התשובה מראה קרוב לוודאי שהטיפול הוכיח את עצמו והצליח. שלישית מדובר בגידול שהוא בתחום הגנקולוגיה אנא פני לכוון זה . שוב חג שמח

04/04/2007 | 15:06 | מאת: mocheb

לפני שנתים חליתי בסרטן מעי הגס ןעברתי ניתוח בנהריה תוך בדיקות חזרות התגלה בct חשד בכבד גרורה אז נפנתי לעשות פת בכבד. תוצאת הבדיקה. קיימת קליטה פתולוגית בנגע היפןדנסי באונה הימנית של הכבד. אין לראות קליטות פתולוגיות פרה-סקרלי בראות ובשאר הגוף. סיכום קליטה פתולוגית בכבד- גרורה. כעד שאלתי היא מה אתה ממליץ לי לעשות ואם תוכל להמליץ לי אפה לעבור את הנתוח אם זה מסוכת תודה מראש

12/04/2007 | 18:21 | מאת: moche b

mocheb (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 4.4.2007 שעה: 15:06 לפני שנתים חליתי בסרטן מעי הגס ןעברתי ניתוח בנהריה תוך בדיקות חוזרות התגלה בct חשד בכבד גרורה אז נישלחת י לעשות פת בכבד. תוצאת הבדיקה. כמו שנירשם במיכתב של הרופא. קיימת קליטה פתולוגית בנגע היפודנסי באונה הימנית של הכבד. אין לראות קליטות פתולוגיות פרה-סקרלי בראות ובשאר הגוף. סיכום קליטה פתולוגית בכבד- גרורה. כרגע שאלתי היא מה אתה ממליץ לי לעשות ואם תוכל להמליץ לי איפה לעבור את הנתוח אם זה מסוכן. תודה מראש

12/04/2007 | 18:35 | מאת: MOCHE B

לפני שנתים חליתי בסרטן מעי הגס ןעברתי ניתוח בנהריה תוך בדיקות חזרות התגלה בct חשד בכבד גרורה אז נפנתי לעשות פת בכבד. תוצאת הבדיקה. שנכתב במכתב קיימת קליטה פתולוגית בנגע היפןדנסי באונה הימנית של הכבד. אין לראות קליטות פתולוגיות פרה-סקרלי בראות ובשאר הגוף. סיכום קליטה פתולוגית בכבד- גרורה. כעד שאלתי היא מה אתה ממליץ לי לעשות ואם תוכל להמליץ לי אפה לעבור את הנתוח אם זה מסוכת תודה מראש

מנהל פורום סרטן הכבד