טיפול סירטקס לסרטן בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

29/01/2013 | 10:29 | מאת: שלומי

שלום דוקטור אולי תוכל לייעץ לנועל טיפול סירטקס שהוצע לאמא שלי. יש לה גידול בכבד מסוג כולנגיוקרצינומה מפושט והיא אינה מגיבה לטיפול התרופתי והרופא הציע טיפול סירטקס ואמר שטיפול זה יכול לעזור לה, אך הוא לא ידע לתת לנו פרטים נוספים חוץ מאשר להפנות אותנו לבית חולים תל השומר.

22/02/2013 | 19:52 | מאת: מניסיון אישי

זהו סרטן בעייתי מאוד, ותוכל לקרוא עליו ברשת. ברוב המקרים הסוף ידוע בצער רב. אם זה בשלב התחלתי תנסה לבצע השתלת כבד במידה ואימך יכולה לעמוד בדרישות הרפואיות ובגיל, מתחת ל65. המלצה נוספת חשובה, תתרחק ממחלקת תל השומר מדובר במחלקה זוועתית, שהרופאים המטפלים הם סטאזרים בלבד רפוא אחד לכל המחלקה בלילה!!. המומחים שם הם רופאים בעלי שם, שמקבלים בקחיניקות פרטיות בעיקר, למי שבא באמצעות קופת חולים, זה פשוט בזבוז זמן הכל איטי אתה עלול לחשוב שזה ברמה אבל אל תטעה, אל תעיז להתאפז שם, זה באמת לא יעזור. מה שקובע שם זה רק אם באת דרך רופא מומחה שעובד שם דרך תשלום באופן פרטי! כל המערכת שלהם מבוססת על כסף. עצוב אבל זה המצב, תנסה לפנות לאיכילוב מרכז כבד והשתולת, שם אולי יותר סביר, למרות שלא מוכר לי ישית, אלא ממה שפורסם באינטרנט ובטלויזיה..

מנהל פורום סרטן הכבד