ביופסיה של הכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

28/03/2011 | 07:04 | מאת: נצחיה

לאחר בדיקות דם יסודיות נמסר לי שעלי לעבור דיקור ביופסיה בכבד. 1. מהם הסיכונים? 2. האם במידה ויש דימום פנימי לאחר ביצוע הבפיופסיה - מה עושים? ואיך יודעים שיש דימום? 2. האם מחזור חודשי מפריע לביצוע פעולה הנ"ל, דימום פנימי וכד', למרות שאלו 2 מערכות נפרדות. 4. איך אפשר לדעת שהדיקור עבר בהצלחה ללא דימום או קרע פנימי וכד' ?

כל השאלות שהפנית את אמורה לשאול את מי שיבצע הביופסיה ולתת לך תשובה לכך.כיון שהמבצע יודע מאיפה עושה איך עושה ואם מה הוא עושה ואיזה סיכונים הוא לוקח

מנהל פורום סרטן הכבד