סרטן משני בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

24/03/2007 | 19:38 | מאת: עליזה הוכברג

שלום אימי חולה מזה 4 שנים בסרטן הריאות. לפני כשנה נתגלו גרורות גם בכבד. היא מקבלת טיפולים כימורתפיים והגידול בריאות נעצר אך בכבד הוא ממשיך לגדול. בדיקת הסי.טי. האחרונה הראתה שממדיו של הגרורה היום 5.6*8.8 ס"מ לעומת 6.3*4 ס"מ בבדיקה הקודמת. מה זה אומר לגבי חומרת המחלה כרגע, האם זזה כבר בשלבים מסוכנים של המחלה או שניתן עוד להמשיך לקבל טיפולים ולהאריך לה את חייה? מה התופעות שהיא עלולה לסבול בעקבות החמרת המחלה ואיך אפשר להקל עליה? תודה מראש על התשובה

היום ניתן להקל על אימך המשמעות המספרית היא שהסרטן גדל בכבד לאור זאת ניתן להשמש בטיפול לתוך הכבד במיקרוספרות עם חומר רדיואקדיבי "סירטקס" הטיפול לא כלול בסל אך יש ביטוחים שעוזרים בטיפול זה.טיפול זה עשוי להקל על אמך תוכלי לפנות בענין למשה בטלפון 0526276272 ותקבלי פרטים ונתונים לגבי הטיפול ועלותו.

מנהל פורום סרטן הכבד