סרטן בכבד ובכיס המרה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

05/07/2010 | 07:20 | מאת: קרן

גילו לאבא שלי סרטן בכבד ובכיס המרה. לא ניתן לנתח בגלל גודל הגידול ומיקומו. קראתי על טיפול בחו"ל בו מחדירים צנתר מהמפשעה אל הכבד. זה לא כימותרפיה רגילה, אם כי. זה שש פעמים יותר חזק מאשר כימותרפיה סטנדרטית וזה כל כך חזק שזה יכול להרוס את הסרטן . האם שמעת על טיפול מסוג זה. האם אתה מכיר טיפולים בחו"ל שלא ניתנים בארץ שיכולים להציל את אבא שלי? בברכה,

05/07/2010 | 10:03 | מאת: שלומי

קרן שלום לך הטיפול המדובר נעשה בארץ ברמב"ם או באיכילוב או בשיבא או בשערי צדק. הטיפול נקרא SIRT. למידע נוסף כנסי לאתר www.sirt.co.il שם תקבלי תשובות לשאלתך ויש גם סרטון שמסביר את הטיפול באנגלית. בברכת בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן הכבד