בדיקת ca-19-9 לא תקינה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

17/03/2010 | 20:27 | מאת: יואב

בבדיקת מרקר (ca-19-9) התוצאה היא 119.25 . אשמח לקבל הסבר על משמעות תוצאה זו. תודה מראש יואב

בדיקה לא תקינה . השאלה שלי מדוע בוצעה הבדיקה. אם יש סרטן במערכת המעי יש מקום לבצעה ולא למה בוצעה ?על כך צריך להשיב אותו רופא ששלח לביצוע הבדיקה. הבדיקה עצמה אינה ספציפית

19/03/2010 | 17:43 | מאת: יואב

הבדיקה בוצעה בעקבות כאב בצד שמאל של הבטן התחתונה הרופא ששלח לבדיקה זאת שלח אותי בעקבות תוצאה זאת לאולטרא סאוונד בבטן העליונה והתחתונה ומהאחות הבנתי שתוצאת הבדיקה מדאיגה. אני מודה לך על תגובתך ואשמח אם יש לך משהו נוסף להוסיף בעקבות תשובתי

מנהל פורום סרטן הכבד