קנביס רפואי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

14/02/2010 | 22:01 | מאת: שלומי

כל מה שרציתם לדעת - לקרוא ולראות בוידאו, על קנביס רפואי: www.medicannabis.net יעוץ טלפוני או במייל, הדרכה ולווי אישי במידת הצורך. קנביס רפואי יכול להקל עליך ולשפר את איכות חייך! 052-6585330 שלומי

אבקש לא להוציא הודעות כאלה באתר הן מטעות ומרמות

19/02/2010 | 15:05 | מאת: שלומי סנדק

הן מטעות ומרמות??? אשמח לקבל הוכחה. חבל שכבודו איננו מעודכן בתחום. יש לי עדויות אישיות כה רבות של חולים שהתנסו, אני חוזר על כך במלוא האחריות: קנביס רפואי יכול לשפר את איכות החיים, להפחית את הכאבים, הוא מעולה למתקשים להירדם והוא אף משפר תיאבון. אני עומד מאחרי כל מילה. היום בעידן האינטרנט כל שעליך לעשות זה לחפש את המידע - הוא שם, הוא נגיש לכולם, ואתה הוא זה שמזיק לחולים כשאתה מנסה להרתיע אותם מתרופה טבעית, בטוחה ויעילה. www.medicannabis.net

מנהל פורום סרטן הכבד