עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

19/11/2009 | 14:35 | מאת: לימ

שלום לאימי גילו סרטן בלבלבלר מזמן. רוב הרופאים טענו שאי אפשר לנתח ולהוציא את הגידול אולם רופא בכיר אחד אמר שאפשר. סמכנו עליו ורק לאחר שהתחילו לנתח הרופא אמר שזה מסובך מידי ואי אפשר להוציא את הגידול. מאז חלה הדרדרות במצבה הכללי. היא השתחררה אתמול מביה"ח, היא די חזקה אבל יש לה מים בבטן. האם העובדה שיש לה מיימת מעיד על הסוף? היא צריכה להתחיל טיפולים כימוטרפיים , מה הסיכוי להצלחתם?

סרטן הלבלב לצערי הוא אלים במיוחד ולא מהטובים סיכוי הטיפול הכימי הוא לא רב מיימת אינה מעידה על סוף היא מעידה על מחלה

מנהל פורום סרטן הכבד