שלום ד"ר יצחק יש לי שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

14/10/2009 | 18:26 | מאת: לין

לאבא שלי פעם שעברה היתה תוצאה של בדיקת CA-19-9 התוצאה היתה 783.80, לאבא שלי פני כן ביצעו ביופסיה והביופסיה הראתה שהכול תקין עד שקיבלו את התוצאות של הבדיקת דם הזאת ואמרו שיש לו סרטן. השאלה שלי שביצענו לפני שבוע בדיקת דם נוספת שהראתה את התוצאה המפתיעה של הבדיקה CA-19-9 התוצאה היתה 0.60 שזה ירידה משעמותית מאוד הערך הנורמלי הוא 0-37 תוכל בבקשה להסביר לי מה זה אומר כי אנחנו מאוד מודאגים וקצת מיואשים בגלל שגם אבא שלי הוא מועמד להשתלת כבד במקום השני. תודה!

לעיתים יש טעויות מעבדה לכן יש לחזור מס פעמים על הבדיקות בנוסף לעיתים יש דלקות שונות הגורמות לעליה בסמנימ כך שיש להיוועץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום סרטן הכבד