מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

18/05/2009 | 01:25 | מאת: דנה

שלום רב לאחר תחושות של סחרחורות קשות, עייפות, דופק מהיר(שהתגלה בבדיקת הולטר לב), ירידה במשקל ותחושת רעב הופניתי לבדיקת העמסת סוכר. אלה הם הערכים שהתקבלו בבדיקה:לפני ההעמסה 81 שעה לאחר מכן 63 שעתיים לאחר מכן 54 ושלוש שעות לאחר מכן 61. יש לציין שכאשר אני אוכלת מתוק או דברים אחרים התופעות הנ"ל פוסקות לחלוטין.כיום חלה הרעה במצבי -הגעתי למצב שאני חייבת בכל שעה לאכול משהו -דבר שפוגם לי בתפקוד בצורה קשה ואני ממש חשה לא בטוב. הופנתי לדיאטנית ואנדוקרינולוג באופן דחוף-הדיאטנית אמרה שלפי התיאור שלי ,תוצאות הבדיקות והתרשמות שלה מדובר בגידול שנגרם כתוצאה מיתר אינסולין בדם האם יש סיבה לדאגה?(אימי חולת סוכרת וסרטן השד) תודה

ראשית יש לאבחן גידול שנית טפלי בסכרת שלישית בקשי מהמטפל שלך שישלח אותך להדמיה

19/06/2009 | 17:25 | מאת: schnirer

יש לבדוק באמצעות הדמיה האם אכן מדובר במה שציינת ואם כן אנא פנו מחדש;

מנהל פורום סרטן הכבד