סרטן בלבלב

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

09/05/2009 | 16:31 | מאת: אבי

שלום לאבי בן ה-52 אבחנו סרטן בלבלב עם פיזור משני בכבד אילו טיפולים לרפואה הקונבציונאלית יש באפשרותינו לקבל ולמי לפנות בעניין אנחנו במשבר גדול ולא יודעים מה לעשות ע"מ לתת איכות חיים הארכת חיים

לסרטן הלבלב קיימים טיפולים אך התגובה להם אינה ככ טובה ואינה לאורך זמן . בכל מכון אונקולוגי בארץ יודעים לטפל . לגבי איכות חיים יש לפנות למכון אונקולוגי לדבר עם הרופא עובדת סוציאלית פסיכולוג ואחות. לגבי הארכת חיים רק טיפול במכון

מנהל פורום סרטן הכבד