בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

24/04/2009 | 00:52 | מאת: לין

הכבד במרקם וקונטור נודולארי מתאים לשחמת . סגמנט 4 - נודול בקוטר 1.5 ס"מ ללא שיוני בהשוואה לבדיקה הקודמת . סגמנט8/5- נודול בקוטר 2.0 ס"מ מתאדר בשלבי עוקרי . האדרה עורקית בלתי הומוגנית חרגיה בגובה סגמנט 5- באיזור שגודלו 4.4 ס"מ ממצא זה חדש. אין רדריקציה ב DW1 קדמית ל IVC בלוטה בקוטר 1.9 ס"מ דליות בגובה בליגמנט הגסטרו הפטי, פתיחה של וריד טוברי מעבר חזה בטן. טחול מוגדל. בסיכון כתוב ששני ממצאים מוקדיים ללא שינוי בהשווה לבדיקה הקודמת ממצא חדש איזור וחסר גבולות חדשים בסגמנט 5 . בהסתכלות חזורת ובהשוואה לבדיקה הקודמת הממצאים חברים מאפיינים חד משמעיים להפטומות אינם מוזהים בערכים שלפני הזרקת חוצר ניגוד וסר סיגנאל חרגיד בערכי T2W הממצא החדש באיזור סגמנט 5 יכול לבטא הפרעות פרפוזיה. הבנתי שיש משהו שהם לא הצליחו למצוא לא הבנתי מה זה הפרעות ואני אשמח לחוות דעת נוספת ורציתי לשאול אם יש תקווה כי עשינו ביופסיה צריכים לקבל תשובה ואני קצת לחוצה. האם ניתן לדעץ כבר שזה גידול ? או שישנה עדין תקווה?

גם אם זה גידול יש תקווה ויש טיפול. יש לחכות לתוצאת הביופסיה .

26/04/2009 | 00:18 | מאת: לין

הבעיה היא שמצב הכבד לא היה טוב גם לפני, הוא היה צריך לעבור השתלת כבד ואז גילו גם את התוצאות האלה, במידה וחס וחלילה זה גידול יהיה ניתן לעשות משהו?

מנהל פורום סרטן הכבד