מבקשת פענוח לסי.טי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

19/04/2009 | 19:38 | מאת: איריס

שלום רב, לחמותי נמצא גידול קשה מאוד בכבד, עד כדי שאמרו לנו כי מצבה אנוש!! עברה 2 טיפולי כימו וכעת זוהי תוצאת הסי.טי. אשמח לקבל פענוח לסי.טי. שולי הכבד לובולריים, אונה שמאלית מוגדלת במקצת. כבד מוסנן בתהליכים משניים רבים הפזורים בשתי האונות. מודגמת קנליזציה של הוריד האומבילקטלי. קיימת מיימת בכמות קטנה. יש שומן פריטוניאלי. בהיקף הטחול קיים תהליך היפודנסי ללא שינוי. מודגם פיזור ליטי בשלד. לסיכום: המחלה מפושטת. האם כעת ישנה תקווה, או שעדיין מצבה אנוש? תודה רבה, איריס

לפי מה ששלחת מדובר מבמחלת סרטן מאד מפושטת התופסת את רוב רובו של הכבד וכן פוגעת בשלד .המצב קשה והתקווה קטנה

מנהל פורום סרטן הכבד