בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

23/11/2008 | 23:05 | מאת: ליאת

שלום בתוצאת בדיקת סיטי שעשיתי צויינו הממצאים הנ"ל: באונה ימנית של הכבד באיזור סגמנט 5 של הכבד הודגם ממצא היפודנסי סובקפסולרי קטן במימדים 4 X10 מ"מ. שינויים פיבורטים בפסגות הריאות, ציסטות זעירות קורקטיקליות בשתי הכליות וציסטה שחלתית מימין במימדים 38X34מ"מ מה התשובה אומרת (בהתייחס לממצא לגבי הכבד צויין בסיכום התשובה: "המטומה בנסיגה?טיב אחר-מומלצת קורלציה קלינית") אודה על תשובתך.

כדי לדעת במה המדובר מלבד הסיטי הסתמי ששלחת יש לדעת מדוע ביצעת סיטי או כפי שזה נקרא מה הקליניקה . מכל מקום התשובה לשאלה בתשובת הסיטי שאותה ציטטת בסוגריים

מנהל פורום סרטן הכבד