אגודה למלחמה בסרטן כתוב כך

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

17/10/2008 | 12:07 | מאת: רינת

"שלב 4 הוא שלב בו הגידול איננו רק במעי הגס אלא שלח גרורות לאיבר מרוחק (כגון כבד). השלב בו מאובחנת המחלה מעיד על חומרתה, על הסיכוי לריפוי ועל מהלך המחלה הצפוי. כמובן ששלב ההתפשטות הוא הגורם המכריע בקבלת ההחלטה לגבי הטיפול ההולם" עוד קראתי בכל מיני מקומות שהטיפול ב 5fu ואורטיקאן טיפל כימי שאבי מקבל בן 48 מאריך חיים... מישהו מסוגל בשם אלוהים לסבר לי את האוזן בכנות ,ומסטטיסיקה אם הייתה או ניסיון רפואי כמה זמן זה "מאריך חיים" כמה טיפולים מה זה אומר ובבקשה אל תשלחי אותי לרופא הוא אמר לא יודע

בשלב 4 של מחלתסרטן המעי הגס ללא טיפול תוחלת חיים חציונית היא כ-6 חדשים בתוספת טיפול ותלוי איזה שלב המחלה החציוני עולה לקרוב ל22 חדש. אך זה תלוי במצב החולה גילו וכמוחת המחלה

29/10/2008 | 07:22 | מאת: rinat

בנתיים קיבלנו תשובת ct המורה על החמרה וכי סידרת הטיפולים לא עזרה בכלל... ועכשיו צריך להתייעץ מה ואיזה טיפול כדאי ורצוי....? הטיפולים שמחוץ לסל מאוד יקרים

מנהל פורום סרטן הכבד