ליז

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

19/09/2008 | 10:00 | מאת: ליז

שלום! כאשר ישנו גידול בכבד, גידול מישני כתוצאה מגידול נירובלסטומה הופיעה צהבת כיצד ניתן לטפל בנידון? מה ניתן לעשות כאשר נוצרת חסימה בדרכי המרה האם זאת השלכה מגידול בכבד?

יש הבדל בין גידול ראשוני למישני. כפי שאת מתארת זהו גידול מישני קרי גרורות ואז הטיפול קשה יותר. לגבי צהבת אם היא חסימתית ניתן להכניס צינור פנימי או חיצוני לנקז צהבת

24/09/2008 | 14:01 | מאת: ליז

שלום ההתייחסות היא לילדה בת 15 כיצד ניתן לטפל בגידול מישני בכבד? מה הינך ממליץ ? האם ידוע לך על איזה טיפול ספיציפי לגידול בכבד ? יש לציין שקיימת גרורה בגודל 1 ס"מ בכבד והגידול בגודל 4 וחצי ס"מ אשר יושב בשער הכבד . לגבי ניקוז הצהבת התייעצנו עם כירוגים אשר מטפלים בילדה ולא הומלץ על ניקוז. האם ישנה דרך אחרת להיתמודד עם הצהבת?? מודה לך מאוד!!

מנהל פורום סרטן הכבד