נגע בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

09/09/2008 | 11:29 | מאת: שירי

לאחר כחמישה ימים בהם אני מקיאה, חום לסירוגין מאתמול וכאבים חזקים בבטן, (מתבטא בעיקר בכאב בבטן התחתונה בצד ימין), אם כי לעתים מקרין לכל חלל הבטן, הגעתי למיון רמב"ם ושם לאחר שלילת הפנדיציט באולטרא-סאונד, נשלחתי ל- C.T שבו נמצא נגע בכבד בגודל 2 ס"מ, נאמר לי שזהו דבר לא רציני ושוחררתי הביתה, אך צריך מעקב אולטרה-סאונד? רציתי קצת לדעת מה הפירוש של נגע בכבד והאם באמת 2 ס"מ זה משהו שלא מצריך טיפול מיידי?

זוהי שאלה שאת אמורה לשאול את הרופא המטפל. לא ניתן להבין על סך מה שכתבת איזה סוג נגע מדובר.לגודל אין משמעות אם לא מתלווה פירוט נוסף.

מנהל פורום סרטן הכבד