ערכי ALK.PHOSPHAT נמוכים

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

14/06/2008 | 13:59 | מאת: אור

שלום דוקטור! עשיתי בדיקת דם ונמצא כי ALK.PHOSPHAT 27.42 U/L ALT(GPT) 19.62 U/L AST(GOT) 23.64 U/L מה הערך הנמוך הזה אומר? תודה מראש

זה אומר שאתה קוב לודאי בריא

15/10/2009 | 00:40 | מאת: דנה אביבי

ד"ר שלום רב ,ילדי לא הרגיש טוב מיזה 4-5 ימים חום והיה קשה לו לבלוע ,מיבדיקה שנערכה אצל רופאת המישפחה היא טענה שזה דלקת גרון,ונתנה לו "אוגמנטין"7 מ"ל ליום אחרי 3 מנות הילד חש ברע והפסיק לתפקד עצרתי חזרתי למתן אינפוזייה בקופה כי הילד היתייבש,אחרי בדיקות דם בדיקת הכבש שלו יצאה-105.44 מה ה אומר?תודה מראש!!

מנהל פורום סרטן הכבד