האם כדאי לי להשתתף בקבוצת תמיכה?

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

18/05/2008 | 15:19 | מאת: עמותת ח.ס.ן

החשש וההיסוס להיחשף בפני זרים ולתת ביטוי פומבי להרגשות העמוקות שלנו קיים אצל רבים. לא תמיד קל להחליט להצטרף לקבוצת תמיכה. בקבוצות התמיכה של ח.ס.ן אפשר להחליט לשתוק כמה שרוצים. רק ההרגשה להיות יחד עם אחרים העוברים את אותם הקשיים ואת אותם הפחדים נותנת כבר הקלה והרגשה יותר נוחה שכולם באותה סירה. קיים גם החשש שהאווירה בקבוצת תמיכה לחולי סרטן כבדה ומעיקה. בפועל אנחנו עוסקים לא רק בכאב ובפחד, אלא בעיקר בחיים, עם הרבה צחוק, תקווה ושמחה. עמותת ח.ס.ן, חולי סרטן נפגשים, מפעילה בהצלחה מזה 18 שנה, קבוצות תמיכה לחולי סרטן ולבני משפחותיהם, בערים שונות בארץ. מנחי הקבוצות שלנו, הינם אנשי מקצוע בעלי ניסיון רב בתחום של הנחיית קבוצות, הנוטים לשלב גם את תחום הגופנפש במהלך המפגשים. לפרטים נוספים ניתן לפנות ל: קו התמיכה: 1-700-506-600 מנהלת אזור צפון: נגה פרת 054-4562612 מנהלת אזור מרכז- דרום: אדוה בר- יהודה 054-7217218 www.hosen.org.il

27/05/2008 | 17:40 | מאת: שי משיח

לדעתי מומלץ מאוד אני מתמודד עם סרטן שנה וחצי ומנחה תוכנית להתמודדות עם סרטן פרטים: www.spiritual-psychodrama.com באהבה, שי

מנהל פורום סרטן הכבד