בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

07/03/2008 | 12:09 | מאת: אבי

בבדיקת סיטי שביצעתי היה רשום בתשובה- הקיבה ללא ממצא בולט פתולוגי כבד ללא ממצא פתולוגי גס לבלב בגודל תקין ללא ממצא גס בפרנכימה קצת קשה לי להבין מה הכוונה "ללא ממצא גס" האם זה רק כיסוי תחת של הרופא הנחמד שכתב את התשובה ? או האם יש ממצא אחר ועלי לדאוג שמשהו אינו כשורה בבדיקות סיטי קודמות שביצעתי בעבר לא היה רשום המונח -ללא ממצא גס בגלל זה אני בלחץ שאולי הבדיקה הנוכחית לא טובה בתודה מראש על התשובה

ראשית התשובה תקינה. שנית אנא ממך להבא תתבטא בלשון יפה ! שלישית למה אתה מבצע סיטי ?

מנהל פורום סרטן הכבד