הפטיטיס C

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

24/02/2008 | 21:56 | מאת: יוסי

1) בבדיקת דם שבצעתי נתקבלה תשובה: HEPATITIS C RNA QUAN - 1.220.000מה זה אומר? 2) כמה זמן לוקח לקבל תשובה של: HEPATITIC C RNA GENO ? מה משמעות הבדיקה? 3) בבדיקת CT נכתב בפענוח: "ט"מ בטן ואגן ללא ח.נ." . מה פרוש ראשי-תיבות אלו? 4) נכתב גם: "ברקע AFP+HCN מוגבר". האם המשמעות היא שיש דלקת בכבד או סרטן ראשוני בכבד? תודה רבה מראש.

כדי לקבל תשובה לסרטן יש לבצע ביופסיה . לגבי יתר המדדים שאל את רופא הגסטרואנטרולוג .

מנהל פורום סרטן הכבד