גידול נמקי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

17/02/2008 | 22:32 | מאת: איילה

אבא שלי חולה בסרטן הכבד. בתוצאות בדיקת דם אבא בתחילת מחלתו היה לו 270 (סליחה על הבורות אך איני יודעת איזו בדיקה בדיוק) ועכשיו הבדיקות מראות שזה ירד ל 20 הרופאה אמרה לאבי שזה מצויין (המקסימום שזה צריך להיות הוא 35) באולטרסאונד היא ראתה כי הגידול הפך נמקי יותר וטענה שזה בשורות טובות. האם תוכל בבקשה להסביר מה זה אומר?

הנמק פרושו הרס התאים הירידה במס שאינני יודע מהו כנראה הוא לטובה. נסי בבקשה לברר על מה מדובר בקשר לבדיקת הדם

18/02/2008 | 19:45 | מאת: איילה

כלומר שהתאים הסרטניים נהרסים? והאם הנמק בכבד, לא מסוכן לתפקוד הכבד?

מנהל פורום סרטן הכבד