סרטן לבלב

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

09/02/2008 | 13:49 | מאת: ויקי

שלום, לאבא של בעלי גילו קרציומה בלבלב עם מטסטזה בכבד (בספת רופאים). לאחר בדיקות ו אולטראסונים רבים, תחזית לא טובה (נתנו לו לא הרבה זמן )יש לו סוג של סרטן ,שהתפשט בצורה מאוד מהירה כבר על מערכת עיכול . האם באמד אי- אפשר לעשות שום דבר. P.S למה בדיקת דם CA 19-9הירתה שגידול לא סרטני (תוצאה היתה משהו פחות מי 2)?

סרטן הלבלב הגרורתי היא מחלה קשה המתקדמת מהר ונכון להיום רוב התרופות לא כלכך יעילות . ללגבי שאלתך השניה הCA19-9 הוא לא מרקר ספציפי כך שגם אם הוא תקין המחלה יכולה להיות וקשה ומתקדמת .

מנהל פורום סרטן הכבד