היכן לרכוש NEXAVAR לחולים בחו"ל

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

31/01/2008 | 11:21 | מאת: ליאורה

נציגת חברת BAYER בארץ היא חברת פריגו-אגיס, אחראית מוצר NEXAVAR היא הגב' שלי אריאלי, טל' 052-366.7251. א. החולה או נציגו בארץ צריך לקבל מן החולה בחו"ל סיכום מחלה והמלצה או מרשם ל- NEXAVAR ולפנות לד"ר ויקטוריה ניימן (דוברת רוסית) בבי"ח בילינסון, טל', 050.494.1823 ב. הרופא צריך לחתום על טופס 29 ג' שמועבר לגב' שלי אריאלי. ג. גב' שלי אריאלי מוציאה לחולה או נציגו, הצעת מחיר בשקלים (בערך 3,666 יורו) שתקפה ל - 24 שעות. ד. החולה או נציגו צריך לשלם ולשלוח בפקס כמפורט בהצעת המחיר לגב' שלי אריאלי ה. לאחר קבלת התשלום, הגב' אריאלי תשלח את ה NEXAVAR לבית מרקחת כפי שיסוכם עם החולה או נציגו. רפאה שלמה

01/02/2008 | 14:07 | מאת: יוליה

למה זה חשוב פרסום זה. תרופה זה מביא ריפוא או רק כסף לחברה תרופות?

06/02/2008 | 22:36 | מאת: ליאורה

מצאתי באינטרנט קרוב משפחה של חולה מאוקראינה. האיש שאל כמה רופטים ואמרו לו שאי אפשר. טילפנתי לאיש והוא שמח מאד לקבל את המידע, וטילפן למי שצריך בארץ ובחו"ל. זו לא הייתה פרסומת, אני מתנדבת. לידיעתך יוליה.

01/03/2008 | 09:03 | מאת: איציק ש.

העברתי את המידע למשפחת חולה סרטן בפולין. ליאורה - יישר כוח!!! בברכה, איציק

מנהל פורום סרטן הכבד