זקוקה לתשובה בבקשה בבקשה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

11/11/2007 | 22:02 | מאת: לולה

שלום רב, אני זקוקה לעזרה בבקשה.. בבדיקת אולטרסאונד שעבר אבי בן ה-67 נמצאו הממצאים הבאים ואודה מקרב לב באם אקבל תשובה ברורה יותר שתסביר האם יש מקום לחשש מגידול סרטני חלילה: "כליה ימנית-הודגמה בקושי בגודל 7.7 ס"מ עם פרנכימה מאוד דלה והיפראקוגנית מהרגיל. באספקט חיצוני אמצעי של הקורטקס הודגם ממצא סולידי בגודל 2.6 ס"מ. הודגמה אספקת דם בתוכו (בגלל אספקת דם לא מדובר בציסטה לא פשוטה) אלא מדובר בתהליך תופס מקום שדורש המשך בירור ע"י ct". כמו כן נרשם "ערמונית בגודל 6.4*6*5.7 ס"מ, מוגדלת במרקם לא מספיק הומוגני". בבקשה, הסבירו לי מה הפירוש, למה הכוונה "לא מדובר בציסטה לא פשוטה"? מהו "תהליך תופס מקום"? ומה הכוונה לגבי הערמונית? מצטערת על כל השאלות... אודה על כל תשובה.

אנא פני לתשובות לרופא מטפל

12/11/2007 | 17:57 | מאת: לולה

האם אין אפשרות עד הפגישה עם הרופא המטפל רק לקבל הבהרות לגבי מונחים רפואיים עליהם שאלתי כדי שנדע לאן ממשיכים?? בבקשה.

מנהל פורום סרטן הכבד