שאלה על תרופה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

27/10/2007 | 18:12 | מאת: שירלי

שלום, ישנה תרופה בשם דורמיקום, רציתי לדעת אם ישנו איזה נוהל למתן דורמיקום לחולה. חשוב לי לציין במדובר בחולה סרטן (לא גוסס!!) רציתי לדעת לא רק אם יש נוהל לתת לחולה, אם צריך לשאול את המשפחה לפני, ומה המטרה של הדורמיקום כשקשור בחולה סרטן? ושאלה אחרונה בהחלט, אם הנוהל (במידה ויש...) שונה מבית חולים לבית חולים או יש נוהל ספציפי לתרופה הזאת. תודה רבה שירלי

השאלה שלך אינה מוגדרת! דורמיקום אמור להינתן בבתי החולים לאבחנות שונות לא רק מחלות סרטן .לגבי משפחה אם החולה בהכרה חובה לשאול אותו ! במקרים אחרים את אלה שהם האפוטרופסים שלו.

מנהל פורום סרטן הכבד