ערכי GGT גבוהים וטחול מוגדל

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

02/09/2007 | 14:19 | מאת: ס.מודאגת

שלום רב,נמצאו אצלי בבדיקה+חוזרת ערכי ggt של140 ושל 112 שאר התפקודים פרט לברזל) תקינים. ב- us שערכו לי נמצאו כבד וכליות תקינים אולם טחול בגודל 12.9 ובצמוד לקוטב התחתון של התחול נצפה קשר, בגודל 1.8 סמ ומרקמו זהה לטחול, וטענו בבדיקה שכנראה מדובר בטחולון נוסף. מה המשמעות? האם מדובר בגידול? האם מדובר במשהו נדיר? בנוסף ערכי ההמגלובין שלי עומדים על 9.8 ושאר המדדים מעידים על אנמיה.

לא מדובר בגידול מדובר בטחולון נוסף .דבר קיים וידוע. ערכי האנזימים שציינת אינם מדברים על סרטן ! כל שאר הדברים מצריכים בירור של רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום סרטן הכבד