היפטיטיס ממזון מזוהם

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

14/01/2007 | 12:26 | מאת: טלי

שלום וברכות על פתיחת הפורום, שאלתי, אני חליתי מהיפטיטיס כתוצאה מזיהום מזון, הדבר קרה לפני כ 17 שנה, האם יש לי סיכוי לפתח את מחלת הסרטן בכבד כתוצאה מכך? מאחר ולא קיבלתי כל טיפול למחלה , למעשה קיבלתי אנטיביוטיקה מאחר וחששו שיש לי דלקת חריפה ברחם, ולא בדקו תפקודי כבד, אחרי כ 5 ימים עלו על כך והפסיקו את התרופות. אני מדי פעם בודקת תפקודי כבד, והכל בסדר. והאם אני מחוסנת מפני סוג זה? תודה ושנהיה בריאים.

ראשית קרוב לוודאי שחלית בדלקת נגיפית מסוגA כך שאת מחוסנת מפני סוג זה של דלקת כבד.שאר דלקות הכבד עדיף לא לחלות בהן ולסוגB יש חיסון. במידה ויש ברצונך להיבדק לעומק עקב חשש כלשהו אזי עלייך לפנות למומחה בסטרואנטרולוגיה שתת התמחותו היא כבד.

מנהל פורום סרטן הכבד